header

Beste %naam%, 

 

Zoals u waarschijnlijk al heeft vernomen is de start van de sloop van het oude clubgebouw begonnen op dinsdag 8 januari 2013 in de speeltuin van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer. Het oude clubgebouw is reeds afgebroken en al geheel afgevoerd middels containers. Op dit moment zijn inmiddels de graafwerkzaamheden aan de gang voor de fundering voor het nieuwe clubgebouw. Voor de veiligheid van de kinderen is er een hekwerk geplaatst zodat het gedeelte van de speeltuin welke nog wel open is, is  afgesloten van het bouwterrein.

De aannemer en onderaannemers werken alleen op doordeweekse dagen (maandag tot en met vrijdag). Dit betekent om veiligheidsreden dat u om die reden alleen  via de voetbalkooi op het parkeerterrein van CKC-terrein op de maandag tot en vrijdag de speeltuin kan betreden.

Op de zaterdag echter vinden er geen werkzaamheden plaats en kunt u via de oude reguliere ingang de speeltuin betreden. Dit heeft als voordeel dat de linkerkant van de speeltuin (voor de kleinere kinderen) ook toegankelijk is. 

Het bestuur hoopt op deze wijze maximale veiligheid  te bieden voor de kinderen en aan de andere kant zo weinig mogelijk speelplezier bij de kinderen te ontnemen.

Kortom, maandag tot en met vrijdag alleen toegang tot de speeltuin via de voetbalkooi op het parkeerterrein van CKC en op zaterdag kunt u alleen via de oude reguliere ingang de speeltuin betreden.

Inmiddels kent onze speciale pagina op onze website over de nieuwbouw een update met o.a. foto's, kijkt u gerust rond door op onderstaande geveltekeningen te klikken.

 

Met vriendelijke groet,

 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl


Terug naar het overzicht