header

Beste %naam%, 

 

Op het terrein van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer is gestart met het nieuwe clubgebouw. Vanaf vandaag is de speeltuin voor bezoekers, vrijwilligers en bestuur alleen toegankelijk via de voetbalkooi op het CKC-parkeerterrein.

Inmiddels is de Tijdelijke Huisvesting 10 december 2012 gearriveerd voor het houden van toezicht, voor tijdelijke opslag en kunt u gebruik maken van het toilet indien u de speeltuin bezoekt. Het oude clubgebouw is leeg opgeleverd op 7 januari 2013 aan de aannemer. Dezelfde dag zijn de bouwhekken geplaatst zodat er een strikte scheiding is tussen bouwterrein en speeltuin i.v.m. de veiligheid van de kinderen. De speeltuin is voor bezoekers, vrijwilligers en bestuur alleen toegankelijk via de voetbalkooi op het CKC-parkeerterrein.

Op de website is een nieuw gedeelte ingericht genaamd 'Nieuwbouw' met foto's van de voortgang, beschikbaar via de bekende onderstaande button. Door op onderstaande button te klikken komt u bij de foto's, u kunt ook klikken op deze button  via de website.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl


Terug naar het overzicht