header

Beste %naam%, 

 

Vanaf maandagavond 20-08-'12 is de voetbalkooi weer opengesteld vanaf de CKC-zijde op de maandagavond, dinsdagavond, woensdagavond en donderdagavond.

In het verleden is gebleken dat de voetbalkooi open zonder toezicht niet goed verloopt. Het bestuur van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer heeft het geprobeerd om de voertbalkooi zonder toezicht open te stellen voor het spelende kind. Dinsdagochtend 06-11-'12 is er veel kapot glas aangetroffen in de voetbalkooi. Vanwege de veiligheid van spelende kinderen en schade door het kapotte glas aan de kunstgrasmat heeft het bestuur per direct besloten dat de voetbalkooi per dinsdag 06-11-'12 dicht gaat buiten de openingstijden van de speeltuin. Het bestuur besteedt het verenigingsgeld liever aan een veilige omgeving voor het spelende kind dan aan de vernielende onverlaat.

De voetbalkooi is daarmee definitief niet meer toegankelijk via de CKC-zijde buiten openingstijden per dinsdag 06-11-'12. Tijdens de openingstijden van de speeltuin is de voetbalkooi wel open via de speeltuiningang. 

 

Met vriendelijke groet,

 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl


Terug naar het overzicht