header

Beste %naam%, 

 

Doet u weleens boodschappen bij de Plus Supermarkt, u kunt met de sponsorvouchers die u daar krijgt Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer financieel steunen voor een natuurijsbaan ! Onderstaand leest u hoe het werkt en kunt u live zien hoe we er als Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer bijstaan in deze sponsoractie.

Van 1 oktober 2012 tot en met 30 december 2012 is er een sponsoractie bij de Plus Supermarkten in Capelle aan den IJssel \ Slotlaan en Capelle aan den IJssel \ Puccinipassage. Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer doet mee aan deze sponsoractie.

Hoe werkt het ?

Bij iedere 10 €uro aan boodschappen ontvangt u aan de kassa een voucher. Met dit voucher loopt u naar de sponsorzuil (actiekast) die achter de kassa staat. U scant de barcode. U kiest een vereniging naar keuze. Aan het einde van de actie wordt 20.000 €uro verdeeld onder de deelnemende verenigingen. De 20.000 €uro wordt naar het aantal gescande vouchers verdeeld. Dus hoe meer boodschappen u bij Plus doet en voor onze vereniging kiest, des te meer geld vloeit er terug in onze vereniging.

Wat gaan we met uw steun doen ?

In het voorjaar en de zomer is het mooi weer en is het heerlijk spelen voor de kinderen in de Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer. In de herfst en in de winter is het weer niet altijd even prettig in de speeltuin. Maar... het kan ook vriezen in de winter. De vorst maakt het mogelijk om een ijsbaan te creëren in de speeltuin. Ook bij geringe vorst kan deze ijsbaan geplaatst worden op het grote ovale grasveld in de speeltuin. De ijsbaan is in de vorm van een rechthoek van 25 meter bij 15 meter. Een dergelijke ijsbaan is duurzaam en kostbaar. We doen het voor het schaatsplezier, ook bij geringe vorst, voor jong en oud. Het is een flinke investering, maar we hopen jong en oud ook bij geringe vorst er mee te kunnen plezieren.

Tussenstand LIVE zichtbaar via internet via onderstaande sponsorzuil

Druk op onderstaande Plus Sponsorzuil voor de tussenstand van de verenigingsactie van de Plus.


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer hoopt dat wij op uw steun kunnen rekenen. Plus geeft meer, doneert  u uw sponsorvouchers voor een ijsbaan aan de speeltuin ?


 

Met vriendelijke groet,

 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl


Terug naar het overzicht