header

Beste %naam%, 

 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer mag zaterdag 24 november 2012 de Sint en zijn Pieten welkom heten. We verzamelen ons op zaterdag 24 november 2012 om 09:30 uur bij de speeltuin en gaan dan vervolgens met zijn allen om 09:45 uur met de muziekband van de speeltuin naar de IJsseldijk / Nijverheidstraat om daar de Sint feestelijk binnen te halen. 

Na zijn aankomst begint Sint aan een rijtour door Kralingseveer. Na de rijtour gaan we verder feesten, zonder ouders en/of verzorgers, in het clubgebouw van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer. Bewust kiezen we net als vorig jaar zonder ouders en verzorgers omdat de ruimte in het clubgebouw beperkt is, wij willen zo weinig mogelijk kinderen teleurstellen . Er is een mogelijkheid om buiten in een tent in de buurt van uw kind te blijven, indien u dit wenst. Het feest voor de kinderen eindigt omstreeks 12:30 uur.

Vindt u het leuk om wat wetenswaardigheden over uw kind te delen met de Sint, vermeldt dit dan in onderstaande antwoordstrook. U kunt zich opgeven voor het feest in het clubgebouw door onderstaande antwoordstrook in te leveren vòòr 12 november 2012 in de speeltuin. U kunt ook een mail sturen naar info@bsvkralingseveer.nl met de naam van uw kind, adres, leeftijd en wetenswaardigheid.

Geef uw kinderen tijdig op via onderstaande antwoordstrook voor het feest in het clubgebouw voor de kinderen !

 Naam kind

 Adres

 Leeftijd

 Wetenswaardigheid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl


Terug naar het overzicht