header

Beste %naam%, 

 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer heeft een nieuwe sponsor www.kralenhandel.nl. Een ouderwetse fourniturenzaak die zich heeft gespecialiseerd in kralen via nieuwerwets internet ? Nee !

Zin in een creatieve ochtend, middag of avond ? Samen met vriendinnen, met collega´s. voor een verjaardag of vrijgezellenfeest, maar ook voor grotere groepen.

Kralenhandel.nl geeft diverse leuke workshops bij u thuis, in de workshopruimte van kralenhandel in Capelle aan den IJssel, op locatie of ...... u zegt het maar. www.kralenhandel.nl gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Ook voor kinderfeestjes bent u bij kralenhandel aan het goede adres. 

Wilt u meer informatie ? Kijk eens op de site www.kralenhandel.nl of mail naar info@kralenhandel.nl. Adresgegevens: ´s Gravenweg 335, 2905 LB Capelle aan den IJssel. Telefoonnummer: 06-51421609. Geen wachtrijen, geen callcenters, geen doorverbinden, gewoon direct degene aan de lijn die u graag verder helpt. De winkel op de ´s Gravenweg is iedere maandag en donderdag geopend van 13:30 uur tot 21:00 uur.

Dinsdag 23-10-'12 komt www.kralenhandel.nl van 13:30 uur tot 15:30 uur een Kralenworkshop geven bij Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer. Niet alleen voor meisjes, zeker ook stoere zaken voor jongens ! Klik op onderstaand icoon voor meer informatie over de firma www.kralenhandel.nl.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl


Terug naar het overzicht