header

Beste %naam%, 

 

Van 1 oktober 2012 tot en met 30 december 2012 is er een sponsoractie bij de Plus Supermarkten in Capelle aan den IJssel \ Slotlaan en Capelle aan den IJssel \ Puccinipassage. Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer doet mee aan deze sponsoractie.

Hoe werkt het ?

Bij iedere 10 €uro aan boodschappen ontvangt u aan de kassa een voucher. Met dit voucher loopt u naar de sponsorzuil (actiekast) die achter de kassa staat. U scant de barcode. U kiest een vereniging naar keuze. Aan het einde van de actie wordt 20.000 €uro verdeeld onder de deelnemende verenigingen. De 20.000 €uro wordt naar het aantal gescande vouchers verdeeld. Dus hoe meer boodschappen u bij Plus doet en voor onze vereniging kiest, des te meer geld vloeit er terug in onze vereniging.

Wat gaan we met uw steun doen ?

In het voorjaar en de zomer is het mooi weer en is het heerlijk spelen voor de kinderen in de Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer. In de herfst en in de winter is het weer niet altijd even prettig in de speeltuin. Maar... het kan ook vriezen in de winter. De vorst maakt het mogelijk om een ijsbaan te creëren in de speeltuin. Ook bij geringe vorst kan deze ijsbaan geplaatst worden op het grote ovale grasveld in de speeltuin. De ijsbaan is in de vorm van een rechthoek van 25 meter bij 15 meter. Een dergelijk ijsbaan is duurzaam en kostbaar. We doen het voor het schaatsplezier, ook bij geringe vorst, voor jong en oud. Het is een flinke investering, maar we hopen jong en oud ook bij geringe vorst er mee te kunnen plezieren.

Tussenstand LIVE zichtbaar via internet via onderstaande sponsorzuil

Druk op onderstaande Plus Sponsorzuil voor de tussenstand van de verenigingsactie van de Plus. Let op: de tussenstand is vanaf begin oktober inzichtelijk, aangezien de actie per 1 oktober 2012 begint. U kunt echter al wel gewoon klikken op de sponsorzuil; alle verenigingen staan tot begin oktober 2012 op 0 €uro.


 Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer hoopt dat wij op uw steun kunnen rekenen.


 

Met vriendelijke groet,

 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl


Terug naar het overzicht