header

Beste %naam%, 

 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer wil een aantal klussen doen met de leden op de Nationale Burendag op zaterdag 22-09-'12.  De Nationale Burendag is een initiaitief van Oranje Fonds en Douwe Egberts

Het houten fort, waar inmiddels de nieuwe touwbrug is bevestigd, en de grote glijbaan worden op de Nationale Burendag opgeknapt.  Daarnaast zullen er allerlei andere klussen worden gedaan. De klussen zijn afhankelijk van het weer. Vindt u het leuk om mee te helpen stuur een mail naar info@bsvkralingseveer.nl of bel naar 010-4420779 vóór 15 september 2012. De speeltuin is voor de kinderen van de leden, maar kan niet functioneren zonder dat leden hun handen uit de mouwen steken. Wij rekenen ook op uw bijdrage.

Naast de klussen is er voor ieder deze dag gratis entree, gratis koffie en thee en is er ranja van onze limonade koe Bertha '47. De kinderen kunnen cupcakes versieren voor zichzelf en voor hun vader, moeder, opa, oma, oom, tante of ..... de buurman. U kunt ook gewoon als buur van de speeltuin, in de ruime zin des woords, eens een 'bakkie doen'. De leus is immers: 'Burendag, koppen bij elkaar'. Geef u op via e-mailadres info@bsvkralingseveer.nl of bel naar 010-4420779 vóór 15 september 2012 en klus mee !

 

Met vriendelijke groet,

 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl


Terug naar het overzicht