header

Beste %naam%, 

 

Van geen kwaad bewust ging To v.d. Berg-Jansen (Tante To) dinsdag 26 juni o.a. naar de Makro om inkopen te doen voor de Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer. Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer had het nuttige gecombineerd met het aangename; Tante To moest even de speeltuin uit  ter voorbereiding voor haar 65-jarige verjaardag en tegelijkertijd werden er inkopen gedaan voor Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer.

Met een wagen vol geladen kwam ze terug van het inkopen doen en was verrast dat vele vrijwilligers er bij terugkomst rond 17:00 uur opeens aanwezig waren.' Die rotmeiden' was het enige dat ze stamelde en stapte met een doos vol boodschappen uit de auto. Belangstelling voor een ander is Tante To niet vreemd, maar zelf in de belangstelling staan....

.
 

Tante To ging op die dag met de AOW, maar blijft gewoon als meer dan fulltime bestuurslid bij de speeltuin actief. Kunduzakkoord, lenteakkoord of begrotingsakkoord de politieke partijen in Den Haag discussiëren nog over het juiste zelfstandige naamwoord. Tante To geeft nu al invulling aan alle akkoorden. De AOW wordt stapsgewijs verhoogd naar 66 jaar in 2019 en naar 67 jaar in 2023. In 2012 gaat Tante To ook gewoon door met haar bestuurswerk in alle akkoorden, alle akkoorden nu al ten spijt.

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer hoopt nog vele decennia gebruik te kunnen maken van de inzet van Tante To.

 

Met vriendelijke groet,

 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl


Terug naar het overzicht