header

Beste %naam%,

 

Afgelopen zaterdag 17 maart was het zover. De Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer had zich aangemeld voor de vrijwilligersdag op zaterdag 17 maart. De vrijwilligersdag is een initiatief van het Oranje Fonds.

We hadden gehoopt dat Koningin Beatrix i.p.v. de poedel van afgelopen vrijdag wat speeltoestellen af ging soppen òf dat Prins Willem Alexander ook wat kwam schilderen in de speeltuin zoals op het journaal afgelopen vrijdag te zien was. 

Ondanks het ontbreken van het Koninklijk Huis op de vrijwilligersdag, was de dag niet minder geslaagd. Het Koninklijk Huis heeft wel een bijdrage gedaan in de verenigingskas. Er hangt nu een basketbalbord aan de voetbalkooi en is er een zitbank verplaatst. Nog even geduld; een grote plantenbank moet nog worden verplaatst zodat er straks ook een partijtje basketbal kan worden gespeeld in de speeltuin.

Daarnaast zijn er veel tafels en banken geschilderd voor het aankomende speeltuinseizoen.  Het weer werkte gelukkig mee met het schilderen, het bleef op de kritische momenten gelukkig droog.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl


Terug naar het overzicht