header

Beste %naam%,

 

De Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer heeft zich aangemeld voor de vrijwilligersdag op zaterdag 17 maart aanstaande. De vrijwilligersdag is een initiatief van het Oranje Fonds.


Op 16 en 17 maart organiseert het Oranje Fonds de landelijke, grootscheepse vrijwillgersactie: NL DOET. Afgelopen jaar stak een recordaantal van 300.000 deelnemers de handen uit de mouwen bij zo'n 6.000 verschillende klussen. Helpt u om 2012 weer zo'n succes te maken ?

NL DOET is het betere dagje uit en biedt (toekomstige) vrijwilligers de mogelijkheid om als groep een positieve bijdrage aan de samenlevering te leveren, nieuwe vaardigheden op toe doen en vooral samen een leuke dag (of dagdeel) te hebben !

 

U kunt zich via onderstaand linkje opgeven voor vrijwilligerswerk in de speeltuin voor zaterdag 17 maart van 10:00 uur tot 17:00 uur. Er wordt automatisch een mailtje voor u gegenereerd. Wilt u wat later komen of wilt u eerder stoppen geef het gewoon aan, maar misschien mist u dan net Maxima of de kroonprins, u weet het maar nooit.

bestuurslidactiviteitenbsvk@gmail.com

Mocht de link niet werken in combinatie met uw mailprogramma, stuur dan een link naar e-mailadres: bestuurslidactiviteitenbsvk@gmail.com. Monique Molendijk, bestuurslid activiteiten, neemt dan contact met u op. 

 

Met vriendelijke groet,

 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl


Terug naar het overzicht