header

Beste %naam% ,

 

Het nieuwe jaar is begonnen tijd om misschien iets nieuws te ontdekken. 

Niemand is te oud om te leren en of het allemaal zo nieuw is ? In 1980 introduceerde IBM de eerste Personal Computer (PC) en tegenwoordig zit men al in de trein op internet te surfen met de iPad of is die Samsung Galaxy Tab 3G toch beter ? Wordt toch Android hét Opensource Operating System ? Valt Apple in dezelfde kuil waar Microsoft inmiddels in is gevallen ?

De belastingdienst accepteert geen papieren aangiften meer (leuker kunnen ze het niet maken), we gaan geen Mc-Donald meer in als er geen gratis breedband Wifi-verbinding is om even de nieuwe 'app' te downloaden, we komen natuurlijk niet naar binnen voor de hamburgers, of toch wel ? Navigatieapparaatuurproducent Tom-Tom ziet zijn omzet dalen door de concurrentie ivanuit de zogenaamde smartphone (in goed Belgisch awel een slimme telefoniek) met freeware kaartmateriaal. Welcome to cyberspace ! 'Ik ben dus ik besta' zei ooit een filosoof of heeft deze filosofische uitspraak ook een upgrade nodig naar de nieuwe versie te weten: 'Ik ben online dus ik besta ?'. Wilt u berusten in uw lot of haakt u aan bij de digitale revolutie ?

Ook zo benieuwd wat je allemaal kan met een computer ? Vele zijn u voorgegaan en hebben er veel aan gehad. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. De computerclub is iedere donderdagavond in het clubgebouw van de Buurt- en Speeltuinvereninging Kralingseveer. We gaan donderdag 12-01-2012 weer beginnen en gaan door tot donderdag 31-05-2012.

Hoe u zich kunt aanmelden ? Natuurlijk digitaal via een mailtje naar computerclubkralingseveer@hotmail.com. De kosten zijn EUR 15,- per maand per persoon. 

 

Met vriendelijke groet,

 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl


Terug naar het overzicht