header

Beste %naam%, 


Maandag 22 April 2019 is het 2e paasdag. Dit jaar zullen we weer paaseieren gaan zoeken in de speeltuin. Aansluitend na het eieren zoeken kan er geknutseld worden in de zaal tot 15:00 uur.


Om 12:00 uur is de start van het eieren zoeken in de speeltuin. De speeltuin zal worden verdeeld in 2 zoekplekken voor de kinderen. Een zoekplek voor de kleinere kinderen en een zoekplek voor de grotere kinderen. De vrijwilligers zorgen ervoor dat ieder kind een groene walnoot vindt. Deze walnoten kunnen worden ingewisseld voor een chocolade paasei. Het is niet de bedoeling dat ouders gaan mee zoeken naar de walnoten.


Als u mee wilt doen met het paaseieren zoeken en geen lid bent, betaalt u het reguliere toegangstarief voor een niet-lid, te weten €1,25 per persoon voor beide activiteiten. Leden van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer hebben gratis toegang tot beide activiteiten. U hoeft zich voor het paaseieren zoeken of knutselen niet in te schrijven.Vindt u het leuk om mee te helpen met eieren verstoppen voor de kinderen of helpen bij het knutselen? Stuur een mail naar info@bsvkralingseveer.nl of bel naar 010-4420779. Iedere hulp is welkom.


Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779


info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht