header

Beste %naam%, 

 

In de Algemene Ledenvergadering van maandag 4 maart 2019 is Alfred Dommershuijzen na bijna 8 jaar voorzitter geweest te zijn op eigen verzoek afgetreden. Nienke Moleveld-Koopmans neemt per dezelfde datum het voorzitterschap over. 

Jolanda Lookerman neemt ook per 4 maart 2019 plaats in het bestuur van BSVK als Algemeen Bestuurslid. Bestuursleden To v.d. Berg-Jansen (Penningmeester) en Huibert Noorlander (Bestuurlid Materiaal en Onderhoud) blijven in het bestuur van BSVK. Al met al een stabiele basis om verder te zorgen voor de continuïteit van BSVK, een vereniging die sinds 1953 bestaat.

Alfred Dommershuijzen wil iedereen bedanken die in welke vorm dan ook heeft bijgedragen aan de Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer. Soms waren er tegenslagen van Russische hackers die de website van BSVK vernielden, de Belastingdienst met een onterechte invordering, ingebrekestellingen en rechtszaken richting Gemeente Rotterdam. Er waren echter ook vele mooie zaken in het voorzitterschap zoals een nieuw clubgebouw van 216 m2, een nieuwe blokhut, een nieuwe carpoort, een nieuwe schuur van 42 m2. Meerdere nieuwe speeltoestellen, waaronder een interactieve, realisatie van 60 zonnepanelen in 14 maanden terugverdiend om kWh neutraal te zijn als BSVK. Verschillende springkussens in eigen beheer aangeschaft en financieel een stabiele verenging. 

Nienke Moleveld-Koopmans en Jolanda Lookerman beide succes met de nieuwe functie ! To van de Berg-Jansen en Huibert Noorlander dank voor het doorgaan met jullie functie !

 

Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl


Terug naar het overzicht