header

Beste %naam%, 

 

Net als vorig jaar organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer meerdere concerten en theatervoorstellingen in het nieuwe clubgebouw. Leden van Buurt- en Speeltuinvereniging hebben gratis toegang tot alle concerten en theatervoorstellingen. Niet-leden betalen € 5,00 per persoon (een gezinslidmaatschap kost in 2019 € 30,00). Als u de voorstelling bezoekt en u bent lid van BSVK, neem uw lidmaatschappas mee !

De zevende voorstelling in deze nieuwe reeks van concerten en theatervoorstellingen vindt plaats op woensdag 13 februari 2019 om 14:00 uur.  Theater van Santen verzorgt de voorstelling 'Stampport, een sprookjesmix' (4+).


De kleurrijke minimusical speelt zich af in een surrealistisch decor. Prachtige kostuums, sfeervolle liedjes en muziek ondersteunen de voorstelling. Terugkomend thema in de minimusical is innerlijke en uiterlijke schoonheid. De voorstelling wordt gekenmerkt door interactie tussen de spelers en het publiek en kent veel komische momenten. De kinderen krijgen meerdere malen de kans om mee te spelen.  Nieuwsgierig naar de voorstelling ? Klik op bovenstaande afbeelding en You Tube met een impressie van de voorstelling wordt automatisch gestart.

U hoeft niet te reserveren voor deze voorstelling op woensdag 13 februari 2019 om 14:00 uur, maar u dient wel om 13:45 uur aanwezig te zijn. Vol=Vol op last van de brandweer. Als de zaaldeur dicht is en het feestelijk optreden is begonnen, wordt u niet meer toegelaten tot de voorstelling. Het storen komt het feestelijk optreden niet ten goede. Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht