header

Beste %naam%, 

 

Net als vorig jaar organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer meerdere concerten en theatervoorstellingen in het nieuwe clubgebouw. Leden van Buurt- en Speeltuinvereniging hebben gratis toegang tot alle concerten en theatervoorstellingen. Niet-leden betalen € 5,00 per persoon (een gezinslidmaatschap kost in 2019 € 30,00). Als u de voorstelling bezoekt en u bent lid van BSVK, neem uw lidmaatschappas mee !

De zesde voorstelling in deze nieuwe reeks van concerten en theatervoorstellingen vindt plaats op woensdag 16 januari om 14:00 uur.  Theater Tique verzorgt de voorstelling 'Prins Tique en Lulu' (2+).

BSV Kralingseveer heeft de primeur van de nieuwste voorstelling van Theater Tique, die met het blauwe mannetje Tique in 2015 het TV-programma-programma Popster hebben gewonnen! Publiekslieveling Tique heeft sindsdien opgetreden in heel veel landen en is in Frankrijk, Duitsland en Italie op de TV te zien geweest. Daphne, diegene die Tique heeft bedacht, is poppenspeelster in diverse TV-programma's, waaronder Sesamstraat. 

In de nieuwe voorstelling 'Prins Tique en Lulu' zijn verschillende sprookjes verwerkt en in deze wondere wereld wordt Tique verliefd op Lulu.

U hoeft niet te reserveren voor deze voorstelling op woensdag 16 januari 2019 om 14:00 uur, maar u dient wel om 13:45 uur aanwezig te zijn. Vol=Vol op last van de brandweer. Als de zaaldeur dicht is en het feestelijk optreden is begonnen, wordt u niet meer toegelaten tot de voorstelling. Het storen komt het feestelijk optreden niet ten goede. Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht