header

Beste %naam%, 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer mag zaterdag 1 december 2018 de Sint en zijn Pieten welkom heten.  Het Sinterklaasfeest in het clubgebouw zal anders zijn dan vorige jaren, het zal niet vooraf gaan door een rijtoer in Kralingseveer.

Het bestuur van BSVK heeft dit op basis van 2 hoofdredenen besloten:

  • Het aantal personen dat meeloopt in de rijtoer door Kralingseveer is de afgelopen jaren dalende.;
  • De hoeveelheid en de lengte van documenten die dienen te worden ingevuld voor de vergunning voor de rijtoer is drastisch gestegen;

Om deze 2 hoofdredenen is er geen rijtoer van Sinterklaas in Kralingseveer. 

In het clubgebouw van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer is vanaf 09:45 uur wel een speciaal Sinterklaasfeest, hier hoeft geen vergunning voor te worden aangevraagd. Bewust kiezen we net als vorige jaren dit Sinterklaasfeest zonder ouders en verzorgers omdat de ruimte in het clubgebouw beperkt is op last van de brandweer. Buurt- en Speeltuinvereniging wil zo weinig mogelijk kinderen teleurstellen, vandaar zonder ouders en/of verzorgers. 

Er is een mogelijkheid om beschut en droog onder de veranda van de blokhut of onder de carpoort  in de buurt van uw kind te blijven, indien u dit wenst. Het Sinterklaasfeest eindigt voor de kinderen omstreeks 12:00 uur in het clubgebouw van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer.

U kunt de kinderen alleen opgeven voor het Sinterklaasfeest op zaterdag 1 december 2018 in het clubgebouw als u lid bent van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingeveer door hier te klikken.  

Geef uw kinderen uiterlijk zaterdag 24 november 2018 op, Vol = Vol.


Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht