header

Beste %naam%, 

 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer verzorgt vrijdag 21 december 2018 een KinderKerstdiner met aansluitend een disco voor de kinderen.  Het KinderKerstdiner begint om 18:00 uur en de disco eindigt om 20:30 uur. U kunt uw kinderen opgeven voor het KinderKerstdiner tot en met vrijdag 14 december 2018. Het KinderKerstdiner is alleen voor leden van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer. 

Als u liever uw kind eerder ophaalt dan 20:30 uur kan dat, het is echter niet de bedoeling dat u bij uw kind blijft. Bewust kiezen we net als vorig jaar zonder ouders en verzorgers omdat de ruimte in het clubgebouw beperkt is, op last van de brandweer. Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer wil zo weinig mogelijk kinderen teleurstellen, vandaar zonder ouders en verzorgers. Er is een mogelijkheid om in de nieuwe blokhut of carpoort in de buurt van uw kind te blijven, indien u dit wenst. 

Klik hier en vul het formulier in als u uw kinderen wilt opgeven voor het KinderKerstdiner op vrijdag 21 december 2018. Na het correct invullen van het formulier ontvangt u een ontvangstbevestiging van uw opgave per e-mail. Geef deze geprinte mail mee aan uw kind(eren). U kunt zich opgeven tot en met vrijdag 14 december 2018, Vol = Vol.

 

Met vriendelijke groet,

 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl


Terug naar het overzicht