header

Beste %naam%, 

 

Net als vorig jaar organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer meerdere concerten en theatervoorstellingen in het nieuwe clubgebouw. Leden van Buurt- en Speeltuinvereniging hebben gratis toegang tot alle concerten en theatervoorstellingen. Niet-leden betalen € 5,00 per persoon (een gezinslidmaatschap kost in 2018 € 30,00). Als u de voorstelling bezoekt en u bent lid van BSVK, neem uw lidmaatschappas mee !

De vierde voorstelling in deze nieuwe reeks van concerten en theatervoorstellingen vindt plaats op woensdag 7 november 2018  om 14:00 uur.  Laros& De Jong Beeldmakerij verzorgt de voorstelling 'Taart voor Tijger' (2+).

  

Tijger ligt lekker te slapen. 
Als hij morgen wakker wordt is hij jarig! 
Dan zijn er slingers, cadeautjes en natuurlijk een taart. Een taart? Ja, een taart! 
Maar ......... o jee ........ we hebben nog geen taart.
Aan de slag! We vragen tijger's vrienden op hulp.
Maar sssst, we moeten wel stil zijn, want tijger slaapt .... 

U hoeft niet te reserveren voor deze voorstelling op woensdag 7 november 2018 om 14:00 uur, maar u dient wel om 13:45 uur aanwezig te zijn. Vol=Vol op last van de brandweer. Als de zaaldeur dicht is en het feestelijk optreden is begonnen, wordt u niet meer toegelaten tot de voorstelling. Het storen komt het feestelijk optreden niet ten goede. Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht