header

Beste %naam%, 


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer organiseert in de 5e week van de zomervakantie, van maandag 13 augustus 2018 tot en met vrijdag 17 augustus 2018, een Zomerspeelweek. 

Alle dagen van de speelweek is de speeltuin geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. 

De Zomerspeelweek is voor leden van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer gratis, niet-leden betalen het reguliere losse tarief, € 1,25 per persoon. Toegang tot de activiteiten is gratis. De activiteiten beginnen rond 13:00 uur, je bent iedere dag echter vanaf 10:00 uur welkom, want dan is Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer al geopend !  Als je mee wilt doen aan een bepaalde activiteit zorg dat je op tijd bent, want bij bepaalde activiteiten is het aantal plaatsen beperkt dus VOL=VOL en OP=OP.

Onderstaand de activiteiten per dag van de Zomerspeelweek:

Maandag 13 augustus 2018

De zomerspeelweek begint met Grafity, maak je eigen kunstwerk en knutselen. Bij mooi weer zijn er springkussens. Zelf kan je je eigen broodje bakken. Je mag het broodje meenemen naar huis, maar je kunt je broodje natuurlijk ook direct opeten in de speeltuin.

Dinsdag 14 augustus 2018

Dinsdag tijdens de Zomerspeelweek kan je levend tafel voetballen. Je kan zelf een knikkerbaan maken die je mee naar huis kan nemen. Daarnaast kan je spijker weven deze dinsdag.

Woensdag 15 augustus 2018

Woensdag staat er een sneeuwhelling, jazeker midden in de zomer ! Je kan je eigen cupcake versieren. Deze woensdag kan je ook kleien  !

Donderdag 16 augustus 2018

Playfit sport en spel onder deskundige begeleiding. Er is deze dag een echte kindervoorstelling en knutselen met o.a. kralen. Kortom, te veel om op te noemen.

Vrijdag 17 augustus 2018

De laatste dag is er bungy jump, er is een ballonvouwer / goochelaar en je kan geschminkt worden.

Buurt- en Speeltuinvereniging hoopt op mooi weer, activiteitenplezier en veel bezoek tijdens de Zomerspeelweek. Ook als het slecht weer is gaan de activiteiten door. Enige uitzondering zijn de springkussens. Bij slecht weer (regen en veel wind) worden deze om veiligheidsredenen niet opgezet. Een aantal activiteiten vindt in het clubgebouw plaats of in de speeltuin.  Bij slecht weer zit u droog onder een tent in de speeltuin of droog in het clubgebouw. Laat u dus niet weerhouden door het weer om naar Buurt- en Speeltuinvereniging te komen van 10:00 uur tot 17:00 uur.

De activiteiten tijdens de Zomerspeelweek 2018 worden mede mogelijk gemaakt door de Gebiedscommissie Prins Alexander van Gemeente Rotterdam.Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht