header

Beste %naam%, 


Maandag 2 april 2018  is het 2e Paasdag. Dit jaar organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer eerst het eieren zoeken en aansluitend een KinderPaasBingo.

Om 13:00 uur is de start van het eieren zoeken in de speeltuin. De speeltuin zal worden verdeeld in 2 zoekplekken voor de kinderen. Een zoekplek voor de kleinere kinderen en een zoekplek voor de grotere kinderen. De vrijwilligers zorgen ervoor dat ieder kind een groene walnoot vindt. Deze walnoten kunnen worden ingewisseld voor een chocolade paasei. Het is niet de bedoeling dat ouders gaan mee zoeken naar de walnoten.


Omstreeks 14:30 is er een KinderPaasBingo in het Clubgebouw. Wees er op tijd bij, want Vol = Vol. Het is een KinderBingo, dat betekent dat kinderen voorrang hebben op volwassenen voor een plek in de zaal. Het aantal plaatsen is beperkt op last van de brandweer. 

Als u mee wilt doen met paaseieren zoeken en geen lid bent, betaalt u het reguliere toegangstarief voor een niet-lid, te weten €ur 1,25 per persoon voor beide activiteiten. Leden van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer hebben gratis toegang tot beide; eieren zoeken en KinderPaasBingo. U hoeft zich voor het paaseieren zoeken of KinderPaasBingo niet in te schrijven. Het eieren zoeken en KinderPaasBingo wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Rotterdam.Vindt u het leuk om mee te helpen met eieren verstoppen voor de kinderen en KinderPaasBingo? Stuur een mail naar info@bsvkralingseveer.nl of bel naar 010-4420779. Iedere hulp is welkom.

 

Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht