header

Beste %naam%, 

 

Net als vorig jaar organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer meerdere concerten en theatervoorstellingen in het nieuwe clubgebouw. Leden van Buurt- en Speeltuinvereniging hebben gratis toegang tot alle concerten en theatervoorstellingen. Niet-leden betalen € 5,00 per persoon (een gezinslidmaatschap kost in 2018 € 30,00). Als u de voorstelling bezoekt en u bent lid van BSVK, neem uw lidmaatschappas mee !

De tiende voorstelling in deze nieuwe reeks van concerten en theatervoorstellingen vindt plaats op woensdag 21 maart 2018 om 14:00 uur.  Theater KwadraaT speelt de voorstelling 'Haas en de verdwenen bloemen' (4+).


 
Waar zijn de bloemen van het Bloemenkleurenfeest gebleven? Houd de dief. Was het kip ? Of vos ? Of misschien toch die vreemde vogel met de mooie veren, die sinds kort in het bos rond vliegt? 'Mijn naam is haas', zegt Vos. Dat klinkt verdacht. Haas zet zijn speurneus op om samen met de Bosfee het mysterie te ontrafelen. Het blijkt lastiger dan gedacht. Zitten er ook speurneuzen in de zaal ?
Betoverend en spannend jeugdtheater met grote oogstrelende poppen in een mooi decor.
 
Ben u nieuwsgierig over deze voorstelling ? Klik dan op de foto voor een You Tube-filmpje over deze voorstelling. Na het klikken wordt het You Tube-filmpje automatisch gestart.

U hoeft niet te reserveren voor deze voorstelling op woensdag 21 maart 2018 om 14:00 uur, maar u dient wel om 13:45 uur aanwezig te zijn. Vol=Vol op last van de brandweer. Als de zaaldeur dicht is en het feestelijk optreden is begonnen, wordt u niet meer toegelaten tot de voorstelling. Het storen komt het feestelijk optreden niet ten goede. Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht