header

Beste %naam%, 

 

Net als vorig jaar organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer meerdere concerten en theatervoorstellingen in het nieuwe clubgebouw. Leden van Buurt- en Speeltuinvereniging hebben gratis toegang tot alle concerten en theatervoorstellingen. Niet-leden betalen € 5,00 per persoon (een gezinslidmaatschap kost in 2018 € 30,00). Als u de voorstelling bezoekt en u bent lid van BSVK, neem uw lidmaatschappas mee !

De negende voorstelling in deze nieuwe reeks van concerten en theatervoorstellingen vindt plaats op woensdag 7 maart 2018 om 14:00 uur. Joes Boonen verzorgt de Voorstelling 'Bang mannetje' (4+).


In een intieme, speelse sfeer speelt en zingt Joes een dag uit het leven van Bang mannetje.

Bang Mannetje is bang voor van alles: 
bang om iets te zeggen als er iemand voordringt bij de bakker, 
bang om de straat op te gaan in zijn lievelingsbloemenbroek, 
bang voor spoken onder zijn bed. 
Hopelijk kan de toverboom hem helpen om iets minder bang te worden.

Een gevarieerd optreden waarbij de kinderen luidkeels mee kunnen zingen en dansen!  Een herkenbare en komische voorstelling voor iedereen van klein tot groot die wel eens bang is..

Een vrolijke, interactieve voorstelling voor kleuters gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Mathilde Stein en Mies van Hout.

U hoeft niet te reserveren voor deze voorstelling op woensdag 7 maart 2018 om 14:00 uur, maar u dient wel om 13:45 uur aanwezig te zijn. Vol=Vol op last van de brandweer. Als de zaaldeur dicht is en het feestelijk optreden is begonnen, wordt u niet meer toegelaten tot de voorstelling. Het storen komt het feestelijk optreden niet ten goede. Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht