header

Beste %naam%, 

 

Net als vorig jaar organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer meerdere concerten en theatervoorstellingen in het nieuwe clubgebouw. Leden van Buurt- en Speeltuinvereniging hebben gratis toegang tot alle concerten en theatervoorstellingen. Niet-leden betalen € 5,00 per persoon (een gezinslidmaatschap kost in 2018 € 30,00). Als u de voorstelling bezoekt en u bent lid van BSVK, neem uw lidmaatschappas mee !

De zesde voorstelling in deze nieuwe reeks van concerten en theatervoorstellingen vindt plaats op woensdag 7 februari 2018 om 14:00 uur. Theatergezelschap 'Meneer Monster' speelt de voorstelling 'Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft' (2+). 


Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren... Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen. 

Een fysieke, bijna woordeloze Meneer Monster productie voor 2+ en ouder over onrecht wat je aan wordt gedaan en of je gelijk halen vervolgens wel zo verstandig is. '

Wil je een korte impressie zien van de voorstelling ? Druk op het boek en u komt direct terecht op het filmpje van You Tube.
 
De voorstelling ''Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft' is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar (en laat begeleidende volwassenen ook met volle teugen meegenieten). Woensdag 7 februari 2018 om 14:00 uur is de voorstelling 'Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft'. U hoeft niet te reserveren voor deze voorstelling, maar u dient wel om 13:45 uur aanwezig te zijn. Vol=Vol op last van de brandweer. Als de zaaldeur dicht is en de voorstelling is begonnen, wordt u niet meer toegelaten tot de voorstelling. Het storen tijdens de voorstelling komt de voorstelling niet ten goede. Wij hopen op uw begrip.


Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht