header

Beste %naam%, 

 

Net als vorig jaar organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer meerdere concerten en theatervoorstellingen in het nieuwe clubgebouw. Leden van Buurt- en Speeltuinvereniging hebben gratis toegang tot alle concerten en theatervoorstellingen. Niet-leden betalen € 5,00 per persoon (een gezinslidmaatschap kost in 2018 € 30,00). Als u de voorstelling bezoekt en u bent lid van BSVK, neem uw lidmaatschappas mee !

De vijfde voorstelling in deze nieuwe reeks van concerten en theatervoorstellingen vindt plaats op woensdag 24 januari 2018 om 14:00 uur. Theater De Winter' speelt de voorstelling 'Reusachtig Cool' (4+).

 

Je zal maar een reus zijn, door je broer in zee gegooid worden, gered worden door een magische vis en een beetje getikte oma hebben. Uiteindelijk kom je erachter dat je de zoon van een koning bent. Je moet de strijd aangaan met je kwaadaardige broer om de liefde van je leven te redden en uiteindelijk koning te worden. Dat alles overkomt Finn McCool.

Reusachtig Cool is een spannende, humoristische en ontroerende voorstelling, gebaseerd op een oud
Iers volksverhaal. Het samenspel tussen John de Winter en Martine van Ditzhuyzen is energiek,
spannend en veel meer dan een optelsom van kwaliteiten.
 
De voorstelling 'Reusachtig Cool' is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar (en laat begeleidende volwassenen ook met volle teugen meegenieten). Woensdag 24 januari 2018 om 14:00 uur is de voorstelling 'Reusachtig Cool' ( 4+). U hoeft niet te reserveren voor deze voorstelling, maar u dient wel om 13:45 uur aanwezig te zijn. Vol=Vol op last van de brandweer. Als de zaaldeur dicht is en de voorstelling is begonnen, wordt u niet meer toegelaten tot de voorstelling. Het storen tijdens de voorstelling komt de voorstelling niet ten goede. Wij hopen op uw begrip.


Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht