header

Beste %naam%, 

 

Net als vorig jaar organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer meerdere concerten en theatervoorstellingen in het nieuwe clubgebouw. Leden van Buurt- en Speeltuinvereniging hebben gratis toegang tot alle concerten en theatervoorstellingen. Niet-leden betalen € 5,00 per persoon (een gezinslidmaatschap kost in 2018 € 30,00). Als u de voorstelling bezoekt en u bent lid van BSVK, neem uw lidmaatschappas mee !

De vierde voorstelling in deze nieuwe reeks van concerten en theatervoorstellingen vindt plaats op woensdag 10 januari 2018 om 14:00 uur. Mimespeler 'Hakim'  speelt de voorstelling 'Mijn Held' (4+). 


In de nieuwe voorstelling Mijn held zoekt Hakim een spannende communicatie via het filmdoek. Altijd al heeft Hakim zijn (jonge) publiek verrast met vondsten en onverwachte wendingen, nu gaat het om een filmische voorstelling, waarin de oude held uit zijn jeugd Zaabout een rol speelt. Maar Hakim gaat ook een spannende interactie aan over de helden uit de levens van kinderen en ouders zelf. 

We laten Hakim aan het woord:

...de voorstelling die ik voor ogen heb is een ode aan de grote clown Zaabout omdat ik door hem theater en film ben gaan maken.

De voorstelling 'Mijn Held' is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar (en laat begeleidende volwassenen ook met volle teugen meegenieten). Woensdag 10 januari 2018 om 14:00 uur is de voorstelling 'Mijn Held' ( 4+). U hoeft niet te reserveren voor deze voorstelling, maar u dient wel om 13:45 uur aanwezig te zijn. Vol=Vol op last van de brandweer. Als de zaaldeur dicht is en de voorstelling is begonnen, wordt u niet meer toegelaten tot de voorstelling. Het storen tijdens de voorstelling komt de voorstelling niet ten goede. Wij hopen op uw begrip.


Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht