header

Beste %naam%, 


Woensdag 15 november 2017 organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer een speciale knutselmiddag. Om alvast in de stemming te komen voor de landelijk intocht van de Sint op zaterdag 18 november 2017 en natuurlijk om in de stemming te komen voor de Sinterklaasintocht op zaterdagochtend 25 november 2017 in Kralingseveer !

De knutselmiddag op woensdag 15 november. 2017 staat dan ook in het teken van Sinterklaas. De knutselmiddag begint om 14:00 uur en duurt tot ongeveer 16:00 uur.


De knutselactiviteiten zijn voor leden van Buurt- en Speeltuinvereniging gratis. Niet-leden betalen de reguliere entreeprijs (Eur 1,25 per persoon).

Helaas heeft Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer, ondanks de grote opkomst van soms meer dan 80 kinderen, de knutselmiddagen moeten afbouwen. Oorzaak van de afbouw is de discussie met de Gebiedscommissie Prins Alexander. Gebiedscommissie Prins Alexander weigert het initiaitief van Gebiedscmommissie Prins Alexander verder te financieren. Gelukkig heeft een anonieme ondernemer zijn rol gepakt richting de kinderen en wil deze de knutselmiddag voor de Sint wel financieren.


Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht