header

Beste %naam%, 

 


Net als vorig jaar organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer meerdere concerten en theatervoorstellingen in het nieuwe clubgebouw. Leden van Buurt- en Speeltuinvereniging hebben gratis toegang tot alle concerten en theatervoorstellingen. Niet-leden betalen € 5,00 per persoon (een gezinslidmaatschap kost in 2017 € 27,50). Als u de voorstelling bezoekt en u bent lid van BSVK, neem uw lidmaatschappas mee !

De tweede voorstelling in deze nieuwe reeks van concerten en theatervoorstellingen vindt plaats op woensdag 1 november 2017 om 14:00 uur. Poppentheater 'Laros & De Jong Beeldmakerij' speelt de voorstelling 'De Geluksvogel' (4+). 


Eindelijk is het zover, Felix heeft zijn vliegtuig af. Nu kan hij samen met Felina naar de wolken vliegen. Maar… waar is Felina gebleven en waarom kan het bloemetje niet meer dansen? Geen tijd te verliezen, Felix springt in zijn vliegtuig op zoek naar zijn geluksvogel Felina.

Zal hij haar uiteindelijk terug vinden zodat ze samen kunnen gaan vliegen tot ze met hun hoofd in de wolken zijn? Beleef het mee in deze voorstelling met prachtige poppen, originele vondsten en verrassende wendingen, gespeeld door Poppentheater Irene Laros.

Laros & De Jong Beeldmakerij speelt in een zwarte kast, waarin zij met haar draadpoppen en een prachtig gebruik van licht en geluid, een nieuwe wereld schept waar kinderen en volwassenen vanaf het allereerste moment in mee worden genomen.

De voorstelling 'De Geluksvogel' is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar (en laat begeleidende volwassenen ook met volle teugen meegenieten). Woensdag 1 november 2017 om 14:00 uur is de poppentheatervoorstelling 'De Geluksvogel' ( 4+). U hoeft niet te reserveren voor deze voorstelling, maar u dient wel om 13:45 uur aanwezig te zijn. Vol=Vol op last van de brandweer. Als de zaaldeur dicht is en de voorstelling is begonnen, wordt u niet meer toegelaten tot de voorstelling. Het storen tijdens de voorstelling komt de voorstelling niet ten goede. Wij hopen op uw begrip.


Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht