header

Beste %naam%, 

 


Net als vorig jaar organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer meerdere concerten en theatervoorstellingen in het nieuwe clubgebouw. Leden van Buurt- en Speeltuinvereniging hebben gratis toegang tot alle concerten en theatervoorstellingen. Niet-leden betalen € 5,00 per persoon (een gezinslidmaatschap kost in 2017 € 27,50). Als u de voorstelling bezoekt en u bent lid van BSVK, neem uw lidmaatschap mee !

De eerste voorstelling in deze nieuwe reeks van concerten en theatervoorstellingen vindt plaats op woensdag 11 oktober 2017 om 14:00 uur. Poppentheater 'Laros & De Jong Beeldmakerij' speelt de voorstelling 'De Wolkenfabriek' (4+).  


In deze voorstelling van Poppentheater Laros & De Jong Beeldmakerij luistert Willy, de wolkenmaker, elke avond naar het weerbericht om zo te weten te komen welke wolken hij de lucht in moet sturen. Morgen wordt het een mieters mooie dag en is er geen wolkje aan de lucht !  Willy heeft dus eindelijk weer eens dagje vrij. Maar wat gebeurt er als Wolly, de weerkip, toch per ongeluk wat wolkenknopjes indrukt ?

De voorstelling wordt gespeeld aan de hand van een levensgroot pop-up boek, waarvan elke omgeslagen bladzijde een nieuwe wereld laat zien. Een lust voor het oog vol vondsten en verrassingen, die kreten van bewondering en verwondering ontlokt en het publiek moeiteloos meevoert in de wereld van het weer.

De voorstelling 'De Wolkenfabriek' is geschikt voor kinderen van 4 t/m 8 jaar (en laat begeleidende volwassenen met volle teugen meegenieten). Woensdag 11 oktober 2017 om 14:00 uur is de poppentheatervoorstelling 'De Wolkenfabriek' ( 4+). U hoeft niet te reserveren voor deze voorstelling, maar u dient wel om 13:45 uur aanwezig te zijn. Vol=Vol op last van de brandweer. Als de zaaldeur dicht is en de voorstelling is begonnen, wordt u niet meer toegelaten tot de voorstelling. Het storen tijdens de voorstelling komt de voorstelling niet ten goede. Wij hopen op uw begrip.


Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht