header

Beste %naam%, 


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer organiseert in de 5e week van de zomervakantie, van maandag 7 augustus 2017 tot en met vrijdag 11 augustus 2017, een Zomerspeelweek. 

Alle dagen van de speelweek is de speeltuin geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. 

De Zomerspeelweek is voor leden van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer gratis, niet-leden betalen het reguliere losse tarief, € 1,25 per persoon. Toegang tot de activiteiten is gratis. De activiteiten beginnen rond 14:00 uur, je bent iedere dag echter vanaf 10:00 uur welkom, want dan is Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer al geopend !  Als je mee wilt doen aan een bepaalde activiteit zorg dat je op tijd bent, want bij bepaalde activiteiten is het aantal plaatsen beperkt dus VOL=VOL en OP=OP.

Onderstaand de activiteiten per dag van de Zomerspeelweek:

Maandag 7 augustus 2017

De zomerspeelweek begint met poppenkast en er is knutselen . Zelf kan je je eigen broodje bakken. Je mag het broodje meenemen naar huis, maar je kunt je broodje natuurlijk ook direct opeten in de speeltuin.

Dinsdag 8 augustus 2017

Dinsdag tijdens de Zomerspeelweek ga  je zelf aan de gang met diverse sporten. Er is een panna freestyle workshop en er is een ware Bungy Jump. Je kan ook een ritje maken met de trein door Kralingseveer.

Woensdag 9 augustus 2017

Woensdag staat in het teken van ridders en prinsessen. Er komt een echte prinses ballonnen knopen. Daarnaast er is een speciale ridder en prinsessen knutsel. Deze woensdag kan je ook geschminkt worden !

Donderdag 10 augustus 2017

Donderdag wordt de speeltuin een beetje strand. Er is beach volleybal wedstrijd, maar je kan ook darten met waterballonnen. Je kan zelfs surfen in de speeltuin en er zijn diverse waterattracties en er kan worden geknutseld. Kortom, te veel om op te noemen.

Vrijdag 11 augustus 2017

De laatste dag is er een kinderboerderij. Je kan pony rijden. Er kan geknutseld worden in het thema 'dieren'. De kinderen kunnen ook lekker poffertjes eten en er is een groot springkussen in de vorm van een krokodil.

Buurt- en Speeltuinvereniging hoopt op mooi weer, activiteitenplezier en veel bezoek tijdens de Zomerspeelweek. Ook als het slecht weer is gaan de activiteiten door. Enige uitzondering zijn de springkussens. Bij slecht weer (regen en veel wind) worden deze om veiligheidsredenen niet opgezet. Een aantal activiteiten vindt in het clubgebouw plaats of in de speeltuin.  Bij slecht weer zit u droog onder een tent in de speeltuin of droog in het clubgebouw. Laat u dus niet weerhouden door het weer om naar Buurt- en Speeltuinvereniging te komen van 10:00 uur tot 17:00 uur.

De activiteiten tijdens de Zomerspeelweek worden mede mogelijk gemaakt door de Gebiedscommissie Prins Alexander van Gemeente Rotterdam.Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht