header

Beste %naam%, 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer beschikt sinds juni 2015 over 60 zonnepanelen. Afgelopen week heeft BSVK de eerste jaarnota van de energieleverancier ontvangen in een volledige periode dat de 60 zonnepanelen operationeel zijn. Uit deze jaarnota blijktt dat de opbrengst van deze 60 zonnepanelen in 1 jaar is gelijk aan het energieverbruik in 1 jaar van BSVK. BSVK is daarmee kWh-neutraal; BSVK verbruikt net zoveel stroom als dat het opwekt. Sterker nog, BSVK heeft 200 kWh meer opgewekt dan dat zij verbruikt.

In januari 2015 zijn de eerste 12 zonnepanelen geplaatst op de blokhut en in juni 2015 zijn er 48 zonnepanelen geplaatst op het clubgebouw. Deze zonnepanelen zijn met verschillende fondsen efinancieerd te weten: 

  • Stichting Aelwijn Florisz
  • Stichting Animus Donandi;
  • Stichting Bevordering van Volkskracht;
  • Stichting Elise Mathilde Fonds;
  • Van Cappellen Stichting

Naast deze fondsen heeft Gemeente Capelle aan de IJssel en Rabobank Rotterdam ook meegefinancierd. Zelfs de belastingdienst is BSVK ter wille geweest, de BTW van de zonnepanelen kon worden teruggevorderd.

Wilt u zien wat deze zonnepanelen inmiddels hebben opgeleverd ? Druk op onderstaand icoon of kijk op onze website rechtsboven, daar treft u ook deze button ook aan.  Als u op deze button drukt, worden de omvormers van de 60 zonnepanelen voor u uitgelezen.

 

 


Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht