header

Beste %naam%, 

Maandag 26 september 2016 is gestart met de werkzaamheden aan het grasveld van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer.

Bewust is gewacht tot het mooie weer over was, zodat de kinderen nog konden genieten van de springkussens met water op het grasveld. De maand september was tot en met vorige week bijzonder zonnig en warm, meerdere weerrecords zijn gesneuveld en zullen nog sneuvelen in september 2016. De afvoer van het water op het grasveld was een praktisch probleem. Het water stroomde te langzaam weg en het grasveld bleef te lang nat. Daarnaast was het grasveld aan vervanging toe, het moest worden uitgevlakt.

De werkzaamheden voor de drainage en het nieuwe grasveld zijn aanstaande maandag 26 september 2016 gestart. De sleuven voor de drainage worden gegraven voor de afvoer van het water, een extra waterput wordt aangelegd en het grasveld wordt uitgevlakt onder afschot, zodat het water sneller stroomt naar de waterputten.

De werkzaamheden zijn aan het einde van deze week, week 39 voltooid. Het grasveld is afgesloten met hekken, omdat de grasmatten enkele weken nodig hebben (afhankelijk van het weer) na de werkzaamheden om goed te 'wortelen' in de onderliggende grond. Dit betekent dat ook na deze week de hekken nog enkele weken om het grasveld blijven staan ter bescherming van de nieuwe grasmatten.

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer hoopt op deze wijze weer een stap gemaakt te hebben voor speelplezier op het nieuwe grasveld met een betere waterafvoer.

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden ? Klik op onderstaande foto en een fotocollage van de werkzaamheden wordt automatisch gestart.


 

Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht