header

Beste %naam%, 

Per  januari 2017 wil Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer weer beginnen met knutselen. Maar...... een aantal knutselmoeders gaan hun vrijwillige inzet stopzetten door andere werkzaamheden en privé-omstandigheden. Deze knutselmoeders helpen Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer nog tot en met de laatste knutselmiddag in december 2016.  Vanaf januari 2017 is Buurt- en Speeltuinvereniging op zoek naar nieuwe knutselmoeders of knutselvaders !


Wij zijn nog op zoek naar minimaal 2 personen die mee willen helpen tijdens de knutselmiddagen in de 1e helft van 2017, de maanden januari, februari en maart. Eens per 2 weken kost het je wat uren, maar je ontvangt er veel tevreden glimlachende kinderen voor terug ! Het is echt niet ingewikkeld, wat kinderen begeleiden tijdens het knutselen, de zaal na het knutselen even opruimen, het valt echt erg mee. Vindt u het leuk om te helpen ? Uw hulp is van harte welkom. Stuur een mail naar info@bsvkralingseveer.nl of bel tijdens openingstijden naar 010-4420779. We rekenen op uw opgave !

Bij onvoldoende opgave, zullen de knutselmiddagen worden afgeschaft. Buurt- en Speeltuinvereniging is van de leden, maar ook door de leden ! We rekenen op uw opgave via 010-4420779 of via info@bsvkralingseveer.nl.

 

Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht