header

Beste %naam%, 


Net als vorig jaar organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer meerdere concerten en theatervoorstellingen in het nieuwe clubgebouw. Leden van Buurt- en Speeltuinvereniging hebben gratis toegang en voorrang tot de concerten en theatervoorstellingen. Niet-leden betalen € 5,00 per persoon (een gezinslidmaatschap kost in 2016 € 27,50).

De tweede voorstelling in deze reeks van concerten en theatervoorstellingen vindt plaats op zondag 09-10-'16 om 14:00 uur. Theater 'Het Kleine Theater' speelt de voorstelling 'Het zigeunermeisje, huilend op een steen' ' (2+). Klik op onderstaande foto voor een korte impressie via You Tube.


Er zat een klein Zigeunermeisje, huilend op een steen, helemaal alleen, al honderden jaren. Ze heeft er genoeg van ! Ze houdt helemaal niet van huilen. Waarom zit ze nou toch in zo'n verdrietig liedje. Zat ze maar in een vrolijker liedje. Ze heeft haar wens nog maar net uitgesproken en er verschijnt een personage uit een ander liedje, en daarna nog één, en nog één ... tot er ineens een prins voor haar neus staat. Uiteindelijk is ze alles behalve alleen.

Zondag 09-10-'16 om 14:00 uur is de voorstelling 'Het zigeunermeisje, huilend op een steen'i' (2+) om 14:00 uur. Schrijf u in voor deze voorstelling door hier te klikken. Schrijf u snel in, want VOL=VOL.

Aan deze mail is een fleurige flyer toegevoegd met een overzicht van de concerten en theatervoorstellingen in PDF-formaat. Deze A5-flyers zijn ook beschikbaar in de speeltuin, vraag er gerust om.

 

Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht