header

Beste %naam%, 


Net als vorig jaar organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer meerdere concerten en theatervoorstellingen in het nieuwe clubgebouw. Leden van Buurt- en Speeltuinvereniging hebben gratis toegang en voorrang tot de concerten en theatervoorstellingen. Niet-leden betalen € 5,00 per persoon (een gezinslidmaatschap kost in 2016 € 27,50).

De eerste voorstelling in deze reeks van concerten en theatervoorstellingen vindt plaats op zondag 11-09-'16 om 14:00 uur. Poppentheater 'Fatsnerran' speelt de voorstelling 'Monsterlijk Mooi' (3+). 


Krak, krak, kraaaaak ... De familie Monster heeft gezinsuitbreiding. Vier snoezige ... nou ja, snoezige ? Vier monsterbaby's. En wie bang is voor monsters ? 't Zijn nog maar baby's !

Het verhaal - gebaseerd op het sprookje Het Lelijke Eendje - speelt zich af in een decor van koffers die op verrassende en originele wijze steeds een nieuw licht werpen op het bijzondere leven van een monstergezin.

Zondag 11-09-'16 om 14:00 uur is de voorstelling 'Monsterlijk Mooi' (3+) om 14:00 uur. Schrijf u in voor deze voorstelling door hier te klikken.

Aan deze mail is een fleurige flyer toegevoegd met een overzicht van de concerten en theatervoorstellingen in PDF-formaat. Deze A5-flyers zijn ook beschikbaar in de speeltuin, vraag er gerust om.

 

Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht