header

Beste %naam%, 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer organiseert in de 5e week van de zomervakantie, van maandag 8 augustus 2016 tot en met vrijdag 12 augustus 2016, een Zomerspeelweek. 

Alle dagen van de speelweek is de speeltuin geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. 

De Zomerspeelweek is voor leden van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer gratis, niet-leden betalen het reguliere losse tarief, € 1,25 per persoon. Toegang tot de activiteiten is gratis. De activiteiten beginnen rond 14:00 uur, je bent iedere dag echter vanaf 10:00 uur welkom, want dan is Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer al geopend !  Als je mee wilt doen aan een bepaalde activiteit zorg dat je op tijd bent, want bij bepaalde activiteiten is het aantal plaatsen beperkt dus VOL=VOL en OP=OP.

Onderstaand de activiteiten per dag van de Zomerspeelweek:

Maandag 8 augustus 2016

Deze eerste dag in de Zomerspeelweek is er een speciale knutselmiddag en kan je je eigen broodje bakken en die mag je lekker opeten. Daarnaast zullen er springkussens met mooi weer worden opgezet. Er zal een disco zijn voor de kinderen en je kan op de foto die je direct mee kan nemen.

Dinsdag 9 augustus 2016

Dinsdag tijdens de Zomerspeelweek ga  je zelf aan de gang met een spuitbus, je mag daarbij je eigen graffity-kunstwerk meenemen ! De kleinere kinderen kunnen speciale zandtekeningen maken.

Woensdag 10 augustus 2016

Midden in de zomer en midden in de Zomerspeelweek wordt er een wintersleebaan opgezet. Er is een spel om pinguïns te voeren en er is pinguïnsijshockey. Wat dat is ? Kom gewoon langs !

Donderdag 11 augustus 2016

Donderdag staat in het teken van dieren. Je kan pony rijden, dierenmaskers en dierensleutelhangers maken. Daarnaast is er een speciale mobiele kinderboerderij aanwezig. Als je van dieren houdt, wees erbij !

Vrijdag 12 augustus 2016

Vandaag worden er allerlei rare proefjes gedaan onder professionele leiding. Je kan worden geschminkt en er is een workshop ballonvouwen. Kortom, voldoende pret op de vrijdag.

Buurt- en Speeltuinvereniging hoopt op mooi weer, activiteitenplezier en veel bezoek tijdens de Zomerspeelweek. Ook als het slecht weer is gaan de activiteiten door. Enige uitzondering zijn de springkussens. Bij slecht weer (regen en veel wind) worden deze om veiligheidsredenen niet opgezet. Een aantal activiteiten vindt in het clubgebouw plaats of in de speeltuin.  Bij slecht weer zit u droog onder een tent in de speeltuin of droog in het clubgebouw. Laat u dus niet weerhouden door het weer om naar Buurt- en Speeltuinvereniging te komen van 10:00 uur tot 17:00 uur.

De activiteiten tijdens de Zomerspeelweek worden mede mogelijk gemaakt door de Gebiedscommissie Prins Alexander van Gemeente Rotterdam.


Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht