header

Beste %naam%, 


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer organiseert Koningsdag op woensdag 27 april 2016 van 10:00 uur tot ongeveer 17:00 uur.

Deze Koningsdag zullen er voor de kinderen spelletjes zijn. Alle kinderen die de spelletjes voltooien, krijgen iets lekkers. Daarnaast is er voor de kinderen de gelegenheid tot het verkopen van spullen waar ze vanaf willen. Ieder kind kan zijn plek met zijn eigen kleedje opzoeken op het grasveld. Voor een plek op het grasveld behoeft niet te worden betaald. Tip: als uw kind wil verkopen op het grasveld, geef voldoende wisselgeld mee.

Bij mooi weer zullen er springkussens worden opgezet op het grasveld en zal er Nederlandstalige muziek worden gedraaid. Van 14:00 uur tot 17:00 uur is er een Rotterdamse live-artiest aanwezig. 

Alle activiteiten zijn gratis.

Voor de volwassene is er vanaf 13:00 uur zwak alcoholische drank tegen betaling. Er mag geen enkele alcoholische drank worden meegenomen naar het terrein van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer. Naast het natje verkoopt Buurt- en Speeltuinvereniging het gebruikelijke assortiment van snoep, ijs, fris en snacks. 

De Koningsdag wordt mede mogelijk gemaakt door de Gebiedscommissie Prins Alexander en Stichting Comité Nationale Belangen Rotterdam.

Buurt- en Speeltuinvereniging hoopt op mooi weer en veel bezoek op Koningsdag 2016. 

Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht