header

Beste %naam%, 


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer gebruikte al vele jaren 2 zeecontainers voor opslag van speelattributen voor de kinderen. Nadeel van deze stalen zeecontainers is dat er sprake is van veel condenswater in de opslag. Dit condenswater komt de goederen die in de opslag staan niet ten goede. Om deze reden heeft het bestuur van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer een plan samengesteld waarbij de zeecontainers worden vervangen door een nieuwe houten schuur van 14 meter lang, 2,5 meter breed en 2,5 meter hoog, dezelfde maten als de zeecontainers.

De nieuwe schuur is vorige week geplaatst. De afwerking is reeds begonnen, aansluiten van hemelwaterafvoer op het riool en het aanleggen van elektra en het inrichten van de schuur zelf door het plaatsen van stellingen voor het opbergen van speelattributen voor de kinderen. Uiteindelijk zal de schuur zwart met wit worden geverfd in dezelfde kleurstelling als het nieuwe clubgebouw. Het wachten is op mooi en droog weer. Conform planning zullen de bouwwerkzaamheden zijn beëindigd voordat het speelseizoen gaat beginnen.

Wilt u de foto's zien klik dan op onderstaand icoon 'Foto's en Fimpjes' op onze website www.bsvkralingseveer.nl en klik vervolgens op 'Nieuwbouw schuur'. Veel kijkplezier.

Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht