header

Beste %naam%, 

 
Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer heeft zich aangemeld voor NL doet op zaterdag 12 maart 2016. NLdoet is een initiatief van het Oranje Fonds.


Het Oranje Fonds organiseert op vrijdag 11 maart 2016 en zaterdag 12 maart 2016, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet brengt vrijwillige inzet voor het voetlicht en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

De belangrijkste succesfactor van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer zijn vrijwilligers, want zonder vrijwilligers geen veilige speeltuin voor de kinderen en geen extra activiteiten. Op zaterdag 12 maart 2016 doet Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer mee met NL doet, geef je op door op onderstaand logo te klikken. Mocht dit niet werken dan dient u onderstaande link te kopiëren naar uw internetbrowser.

http://klussen.nldoet.nl/nldoet/klus/?documentid=8663

 


 

Op zaterdag 12 maart 2016 kunnen we met elkaar de speeltuin weer speelklaar maken voor de kinderen. Ook u kan het verschil maken. Buurt- en Speeltuinvereniging is blij met iedere vorm van hulp.

NLdoet is het betere dagje uit en biedt (toekomstige) vrijwilligers de mogelijkheid om als groep een positieve bijdrage aan de samenleving te leveren en vooral samen een leuke dag (of dagdeel) te hebben ! Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer neemt het natje en het droge voor haar rekening voor de kinderen en de ouders.

U kunt zich opgeven door op onderstaande icoon te klikken voor vrijwilligerswerk in de speeltuin op zaterdag 12 maart 2016 van 10:00 uur tot 17:00 uur (of een gedeelte daarvan). U komt dan automatisch terecht bij de website van NLdoet voor het klussen in de speeltuin. Vervolgens hoeft u dan alleen nog te klikken op  'Aanmelden voor deze klus'. Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer hoopt op uw komst.

 

 

 

Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht