header

Beste %naam%, 


Net als vorig jaar organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer meerdere concerten en theatervoorstellingen in het nieuwe clubgebouw. Leden van Buurt- en Speeltuinvereniging hebben gratis toegang en voorrang tot de concerten en theatervoorstellingen. Niet-leden betalen € 5,00 per persoon (een gezinslidmaatschap kost in 2016 € 27,50).

De zesde voorstelling in deze reeks van concerten en theatervoorstellingen vindt plaats op zondag 13-03-'16 om 14:00 uur. Poppentheater 'Fatsnerran' speelt de voorstelling 'Prins Heerlijk' (4+). 


Zoetje, een lieflijke ietwat verlegen keukenprinses, besluit op zoek te gaan naar een prins. Op haar verre reis langs velden en wegen, bergen en zeeën ontmoet ze de vreemdste figuren, maar geen echte prins. Als ze ten einde raad probeert een kikker te kussen – je weet maar nooit! – krijgt haar zoektocht naar geluk een onverwachte wending. Een verhaal vol spanning, humor en interactie, waarbij het decor op verrassende wijze wordt opgebouwd vanuit een handkar vol spullen. Omdat niets is wat het lijkt, worden de kinderen uitgenodigd om te reageren op wat zij zien. Niet zelden hoor je na afloop 'Nog een keer'. Ook geuit door menig volwassene, die net als het jeugdige publiek wordt betoverd door prachtig poppenspel, leuke taalvondsten en ludieke decorwisselingen. En bovendien, wie is er niet ontvankelijk voor 'een zoektocht naar geluk' ? 

Wilt u een voorproefje zien van de voorstelling 'Prins Heerlijk', klik dan hier voor een You Tube filmpje. Zondag 13-03-'16 om 14:00 uur is de poppentheatervoorstelling 'Prins Heerlijk' (4+). Schrijf u in voor de voorstelling op zondag 13-03-'16 door hier te klikken.

Aan deze mail is een fleurige flyer toegevoegd met een overzicht van de concerten en theatervoorstellingen in PDF-formaat. Deze A5-flyers zijn ook beschikbaar in de speeltuin, vraag er gerust om.


Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht