header

Beste %naam%, 


Net als vorig jaar organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer meerdere concerten en theatervoorstellingen in het nieuwe clubgebouw. Leden van Buurt- en Speeltuinvereniging hebben gratis toegang en voorrang tot de concerten en theatervoorstellingen. Niet-leden betalen € 5,00 per persoon (een gezinslidmaatschap kost in 2016 € 27,50).

De vijfde voorstelling in deze reeks van concerten en theatervoorstellingen vindt plaats op zondag 14-02-'16 om 14:00 uur. Poppentheater 'Muzikale Verhalen' speelt de voorstelling 'De Kat, de koning en de trekzak (3+). 


Er was eens een koning. Hij hield erg van muziek en daarom had hij een muzikale kat in dienst. Speciaal voor de koning en zijn volk speelde de kat de prachtigste liederen op zijn trekzak. Maar de koning had ook rekenaars in dienst om het kleine beetje geld van de koning te bewaken en bewaren. De opperrekenaar komt tot de slotsom dat er bezuinigd moet worden. En laat de rekenaar nou net niet van muziek houden...

Een muzikaal verhaal met humor en interactie. Als de ruimte het toelaat, mogen de kinderen na afloop ‘met de muziek mee’. De voorstelling 'De Kat, de koning en de trekzak' is geschikt voor kinderen van 3 t/m 8 jaar (en laat begeleidende volwassenen met volle teugen meegenieten). Zondag 14-02-'16 om 14:00 uur is de poppentheatervoorstelling 'De Kat, de koning en de trekzak' (3+). Schrijf u in voor de voorstelling op zondag 14-02-'16 door hier te klikken.

Aan deze mail is een fleurige flyer toegevoegd met een overzicht van de concerten en theatervoorstellingen in PDF-formaat. Deze A5-flyers zijn ook beschikbaar in de speeltuin, vraag er gerust om.


Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht