header

Beste %naam%, 


Net als vorig jaar organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer meerdere concerten en theatervoorstellingen in het nieuwe clubgebouw. Leden van Buurt- en Speeltuinvereniging hebben gratis toegang en voorrang tot de concerten en theatervoorstellingen. Niet-leden betalen € 5,00 per persoon (een gezinslidmaatschap kost in 2016 € 27,50).

De vierde voorstelling in deze reeks van concerten en theatervoorstellingen vindt plaats op zondag 17-01-'16 om 14:00 uur. Poppentheater 'De Vliegende Koffer' speelt de voorstelling 'Tante Theedoek gaat op reis' (2+). 


Tante Theedoek woont op de boerderij, temidden van haar dieren. Moe van het harde werken, wil Tante Theedoek op vakantie. De kippen, de haan en de ezel gaan met haar mee en mogen kiezen wat ze het liefste willen meenemen. Dat gaat in de koffer. Als de koffer bijna vol is en iedereen is klaar voor vertrek, is kuiken Krummel plotsklaps verdwenen. Waar heeft Krummel zich verstopt en waarom wil hij niet mee op vakantie? Een leuk verhaal, met liedjes en interactie, gespeeld in een aansprekend boerderijdecor.

De voorstelling 'Tante Theedoek gaat op reis' is geschikt voor kinderen van 2 t/m 8 jaar (en laat begeleidende volwassenen met volle teugen meegenieten). Zondag 17-01-'16 om 14:00 uur is de poppentheatervoorstelleling 'Tante Theedoek gaat op reis' (2+). Schrijf u in voor de voorstelling door hier te klikken.

Aan deze mail is een fleurige flyer toegevoegd met een overzicht van de concerten en theatervoorstellingen in PDF-formaat. Deze A5-flyers zijn ook beschikbaar in de speeltuin, vraag er gerust om.

 

Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht