header

Beste %naam%, 

 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer verzorgt vrijdag 18 december 2015 een KinderKerstdiner met aansluitend een disco voor de kinderen.  Het KinderKerstdiner begint om 18:00 uur en de disco eindigt om 20:30 uur. U kunt uw kinderen opgeven voor het KinderKerstdiner tot en met vrijdag 11 december 2015. Het KinderKerstdiner is alleen voor leden van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer. Het Kinderkerstdiner wordt mede mogelijk gemaakt door Farm Frites, Levo en Stichting Opzoomer mee.


Als u liever uw kind eerder ophaalt dan 20:30 uur kan dat, het is echter niet de bedoeling dat u bij uw kind blijft. Bewust kiezen we net als vorig jaar zonder ouders en verzorgers omdat de ruimte in het clubgebouw beperkt is, Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer wil zo weinig mogelijk kinderen teleurstellen. Er is een mogelijkheid om in de nieuwe blokhut of carpoort in de buurt van uw kind te blijven, indien u dit wenst. 

Klik hier en vul het formulier in. U ontvangt een ontvangstbevestiging van uw opgave per e-mail. Geef deze geprinte mail mee aan uw kind(eren). U kunt zich opgeven tot en met vrijdag 11 december 2015 en Vol = Vol.

Met vriendelijke groet,

 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl


Terug naar het overzicht