header

Beste %naam%, 


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer mag zaterdag 21 november 2015 de Sint en zijn Pieten welkom heten. We verzamelen ons op zaterdag 21 november om 09:45 uur bij de speeltuin en gaan dan vervolgens met zijn allen om 10:00 uur de Sint feestelijk binnenhalen in Kralingseveer.

Na zijn aankomst begint Sint aan een korte rijtoer door Kralingseveer. Na de rijtoer gaan we verder, zonder ouders en/of verzorgers, in het clubgebouw van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer met een speciale voorstelling. Bewust kiezen we net als vorige jaren zonder ouders en verzorgers omdat de ruimte in het clubgebouw beperkt is op last van de brandweer. Buurt- en Speeltuinvereniging wil zo weinig mogelijk kinderen teleurstellen, vandaar zonder ouders en verzorgers. Er is een mogelijkheid om beschut en droog onder de veranda van de blokhut of in de nieuwe carpoort  in de buurt van uw kind te blijven, indien u dit wenst. De voorstelling voor de kinderen eindigt omstreeks 12:30 uur in het clubgebouw van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer.

U kunt de kinderen alleen opgeven voor het feest in het clubgebouw als u lid bent van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingeveer door hier te klikken, u komt dan automatisch op het invulformulier terecht op onze website. Na het invullen van het inschrijfformulier ontvangt u binnen enkele seconden een ontvangstbevestiging per e-mail. Print deze mail uit en geef deze mee aan uw kinderen, deze mail is het toegangsbewijs voor de voorstelling in het clubgebouw.

Geef uw kinderen uiterlijk zaterdag 7 november 2015 op, Vol = Vol.


Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht