header

Beste %naam%, 


Net als vorig jaar organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer meerdere concerten en theatervoorstellingen in het nieuwe clubgebouw. Leden van Buurt- en Speeltuinvereniging hebben gratis toegang en voorrang tot de concerten en theatervoorstellingen. Niet-leden betalen € 5,00 per persoon (een gezinslidmaatschap kost in 2015 € 25,00 en in 2016 € 27,50).

De tweede voorstelling in deze nieuwe reeks van concerten en theatervoorstellingen vindt plaats op zondag 18-10-'15 om 14:00 uur. Poppentheater 'Irene Laros' speelt de voorstelling 'De Wolkenfabriek' (4+).  


In deze nieuwe voorstelling van Poppentheater Irene Laros luistert Willy, de wolkenmaker, elke avond naar het weerbericht om zo te weten te komen welke wolken hij de lucht in moet sturen. Morgen wordt het een mieters mooie dag en is er geen wolkje aan de lucht !  Willy heeft dus eindelijk weer eens dagje vrij. Maar wat gebeurt er als Wolly, de weerkip, toch per ongeluk wat wolkenknopjes indrukt ?

De voorstelling wordt gespeeld aan de hand van een levensgroot pop-up boek, waarvan elke omgeslagen bladzijde een nieuwe wereld laat zien. Een lust voor het oog vol vondsten en verrassingen, die kreten van bewondering en verwondering ontlokt en het publiek moeiteloos meevoert in de wereld van het weer.

De voorstelling 'De Wolkenfabriek' is geschikt voor kinderen van 4 t/m 8 jaar (en laat begeleidende volwassenen met volle teugen meegenieten). Zondag 18-10-'15 om 14:00 uur is de poppentheatervoorstelleling 'De Wolkenfabriek'( 4+). Schrijf u in voor de voorstelling door hier  te klikken.

Aan deze mail is een fleurige flyer toegevoegd met een overzicht van de concerten en theatervoorstellingen in PDF-formaat. Deze A5-flyers zijn ook beschikbaar in de speeltuin, vraag er gerust om.


Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht