header

Beste %naam%, 

 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer organiseert een computerwerkgroep Microsoft Office die start eind september 2015. Het is geen theoretische cursus, maar een goede mix van theorie en praktijk. U krijgt alleen theorie als u dat helpt in de praktijk. Spelenderwijs maakt u kennis met de pakketten van Microsoft Office 2013 zoals Micosoft Word, Excel en Powerpoint. Per pakket zal de cursus ongeveer 4 avonden zijn e.e.a. ook afhankelijk van de snelheid van de groep en de wensen van de 
groep. Ook kan het mailprogramma Outlook onderdeel zijn van de behandeling in de computerwerkgroep.

De begeleider van de computerwerkgroep is Frans Groeneweg inmiddels gepensioneerd en met 27 jaar ervaring in de ICT. Frans heeft diverse functies vervuld waaronder systeembeheerder. Inmiddels heeft Frans al meer dan 300 personen wegwijs gemaakt met de computer (Windows, Word, Excel, Powerpoint en specifieke gebruikers software). Ook geeft Frans les in Windows XP, Vista, Windows 7, Photoshop creatief, Photoshop voor fotografen, Photoshop Elements en het Officepakket. Daarnaast ontwerpt, bouwt en onderhoudt Frans websites. Frans vindt het leuk om zijn kennis met een gezonde dosis humor aan een ieder over te brengen. Werken met de computer moet geen ergernis zijn, maar een activiteit zijn met plezier. Werken met de computer is vooral doen en het doen treft u dan ook aan in de computerwerkgroep Microsoft Office 2013.

Heeft u interesse ? Alle cursusavonden vinden plaats op de donderdagavond met de start om 19:30 uur tot ongeveer 21:30 uur. De computercursus is EUR 2,50 voor leden per avond, niet-leden betalen EUR 5,00 per avond. Handig is het om uw labtop mee te nemen met  het Officepakket geïnstalleerd op de labtop. U kunt kosteloos gebruik maken van de internetverbinding in het clubgebouw. Het maximaal aantal personen voor de computerwerkgroep is 20, het minimale aantal is 10.

Heeft u interesse voor de cursus Micorsoft Office, stuur dan een mail naar info@bsvkralingseveer.nl voor maandag 07-09-2015. Alle personen die hun interesse hebben getoond krijgen voor 14-09-2015 bericht of de computerwerkgroep Microsoft Office doorgaat.


Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht