header

Beste %naam%, 


Net als vorig jaar organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer meerdere concerten en theatervoorstellingen in het nieuwe clubgebouw. Leden van Buurt- en Speeltuinvereniging hebben gratis toegang en voorrang tot de concerten en theatervoorstellingen. Niet-leden betalen € 5,00 per persoon (een gezinslidmaatschap kost in 2015 € 25,00 en in 2016 € 27,50).

De eerste voorstelling in deze nieuwe reeks van concerten en theatervoorstellingen vindt plaats op zondag 20-09-'15 om 14:00 uur. Poppentheater 'De Vliegende Koffer' speelt de voorstelling 'Spiegeltje Andersom' (4+).  Inmiddels hebben zich al 80 personen zich ingeschreven. Er zijn nu nog plaatsen beschikbaar !


Spiegeltje Andersom gaat over de eigenwijze prinses Kaat, de verstrooide professor Nasalis, een kleurrijke dodo en een uitvinding waar niemand aan mag komen. Een voorstelling waarin er van alles mis gaat, maar - hopelijk - ook weer op zijn pootjes terecht komt.

Een verhaal - gespeeld met aansprekende grote poppen - met veel humor, een vleugje spanning en een beetje ontroering, waarin acteer- en poppenspel wordt afgewisseld met muziek en liedjes.

Een voorstelling waarvan begeleidende volwassenen net zo zullen genieten als het jeugdige publiek, onder andere door het sublieme spel en leuke tekstuele vondsten.

Zondag 20-09-'15 om 14:00 uur is de try-out van deze nieuwe voorstelling. De voorstelling gaat op 03-10-'15 landelijk in première in Theater Perron-3 te Rosmalen. Wilt u niet wachten op de landelijke première, schrijf u in voor de voorstelling door hier te klikken.

Aan deze mail is een fleurige flyer toegevoegd met een overzicht van de concerten en theatervoorstellingen in PDF-formaat. Deze A5-flyers zijn ook beschikbaar in de speeltuin, vraag er gerust om.


Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht