header

Beste %naam%, 


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer organiseert in de 5e week van de zomervakantie, van maandag 10-08-'15 tot vrijdag 14-08-'15, een Zomerspeelweek. 

Alle dagen van de speelweek is de speeltuin geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. Vrijdagavond is de speeltuin geopend van 18:30 uur tot 20:00 uur.

De Zomerspeelweek is voor leden van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer gratis, niet-leden betalen het reguliere losse tarief, € 1,25 per persoon. Toegang tot de activiteiten is gratis. De activiteiten beginnen rond 14:00 uur, je bent iedere dag echter vanaf 10:00 uur welkom, want dan is Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer al geopend !  Als je mee wilt doen aan een bepaalde activiteit zorg dat je op tijd bent, want bij bepaalde activiteiten is het aantal plaatsen beperkt !

Onderstaand tref je de activiteiten tijdens de Zomerspeelweek aan:

Maandag 10-08-'15

Vanwege het succes van vorige jaar in de herhaling ! Science workshop voor kinderen. Gevaarlijk ? Wel nee, klik op onderstaande link voor meer informatie.

https://www.youtube.com/watch?v=TgA8_y3YGQ0

Knutselen met industrieel afval, saai ? Helemaal niet. Kijk naar de voorbeelden door op onderstaand plaatje te klikken en zie wat je allemaal met afval kan maken, want afval bestaat niet !

http://www.scrapxl.nl/pages/voorbeelden/voorbeeld.html

Dinsdag 11-08-'15

Interactieve muziek voor de kinderen door een ware liedjestovenaar met band. Klik op onderstaande link voor een idee wat er er komen gaat. Leuk voor jong en oud ! Zet wel je geluid aan van je computer anders mis je de muziek !

https://www.youtube.com/watch?v=QZWPSX-Y0zw

Vandaag ook knutselen, maar nu weer heel wat anders ! We gaan een tas maken die je zo kan ontwerpen zoals jij je tas mooi vindt. Je mag jouw eigen gemaakte tas mee naar huis nemen ! Als je na de Zomerspeelweek weer naar school gaat, heb je alvast een tas om je schoolspullen in te doen.

Woensdag 12-08-'15

Het is vandaag prinsessen en prinsendag in de speeltuin. 

Rij vandaag mee in een huifkar. De huifkar maakt een tocht door de wijk Kralingseveer. Er is vandaag ook  pony rijden op het grasveld in de speeltuin. Vandaag zijn er ook speciaal schminkers aanwezig voor de kinderen, laat je omtoveren tot prinses of prins !  Daarnaast kan je vandaag cupcakes versieren, die je mee naar huis mag nemen of meteen mag opeten in de speeltuin.

Donderdag 13-08-'15

Flower Powermiddag; na uitleg over Flower Power gaan de kinderen zich omkleden in een hippie outfit die ze zelf gaan maken (pruiken, zonnebrillen, bloemen ketting rijgen, instrument of microfoon maken, kleding maken van stof, touw en kraaltjes). De Beatle-dans wordt aangeleerd en uitgevoerd. Vervolgens is er Flower Power knutselcircuit: bloemfiguren maken van sjablonen, een dansje maken op muziek, met passers bloemen tekeningen maken en kleuren, schminken, plexiglas raamhanger maken en een bloementegel van klei maken.

Echte zelf gebakken BSV Kralingseveer poffertjes voor de kinderen met uiteraard ...... poedersuiker en boter (als je dat wil natuurlijk). Misschien houd je wel van poffertjes naturel ?

Vrijdag 14-08-'15

Wegens het succes van vorig jaar een klimwand van 8 meter hoog onder begeleiding van een instructeur.

Daarnaast zijn er liedjesvoorstellingen van Studio Creatividad, niet zomaar een voorstelling. Kom en laat je verrassen !

Buurt- en Speeltuinvereniging hoopt op mooi weer, activiteitenplezier en veel bezoek tijdens de Zomerspeelweek. Ook als het slecht weer is gaan de activiteiten door. Enige uitzondering is de klimwand. Een aantal activiteiten vindt in het clubgebouw plaats of in de speeltuin.  Bij slecht weer zit u droog onder een tent in de speeltuin of droog in het nieuwe clubgebouw. Laat u dus niet weerhouden door het weer om naar Buurt- en Speeltuinvereniging te komen.

De activiteiten tijdens de Speelweek worden mede mogelijk gemaakt door de Gebiedscommissie Prins Alexander van:Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht