header

Beste %naam%, 


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer organiseert  extra activiteiten op Bevrijdingsdag op dinsdag 5 mei 2015 van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Op Bevrijdingsdag zijn we 70 jaar  in Nederland in vrede. Het lijkt zo gewoon, maar is toch bijzonder. Bevrijdingsdag is zo'n moment dat we met elkaar vieren dat het  bijzonder is dat we in Nederland al 70 jaar in vrede leven.  In het 70 jarig lustrumjaar wil Buurt- en Speeltuinvereniging om die reden wat extra activiteiten organiseren op Bevrijdingsdag.

Op Bevrijdingsdag kunnen kinderen gezamenlijk hun inspiratie kwijt door het samen maken van een Bevrijdingsvlag.  Op de Bevrijdingsvlag staat een vredesduif die is opgedeeld in verschillende vlakken. In ieder vlak kan een kind haar creativiteit kwijt. Zo maken de kinderen samen hun Bevrijdingsvlag die zal worden opgehangen aan de vlaggenmasten rond het grasveld bij Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer.


Naast het maken van een bevrijdingsvlag kunnen de kinderen ook hun cupcakes versieren met marsepein in de kleuren rood, wit en blauw. Deze kunnen worden meegenomen naar huis, maar .... ook ter plekke worden opgegeten.

Buurt- en Speeltuin hoopt u te ontmoeten op Bevrijdingsdag op dinsdag 5 mei 2015 van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht