header

Beste %naam%, 


Net als vorig jaar organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer meerdere concerten en voorstellingen in het nieuwe clubgebouw. Leden van Buurt- en Speeltuinvereniging hebben voorrang en hebben gratis toegang tot de concerten en voorstellingen. Niet-leden betalen € 5,00 per persoon (een gezinslidmaatschap kost in 2015 € 25,00).

Zondag 15 maart 2015 om 14:00 uur komt de middeleeuwse band 'Met Zak en As' naar Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer in deze reeks van concerten en theatervoorstellingen.  Met Zak en As speelt West-Europese volksmuziek op tradionele instrumenten: doedelzak, draailier, trekharmonica, vedel en schalmei. De groep speelt in passend kostuum historische muziek. 

Tijdens dit concert is het zeker niet alleen luisteren. Het is een interactief concert. Naast luisteren naar de mooie volksmuziek is het ook erover praten met de kinderen en meedoen; er worden extra instrumenten meegebracht door 'Met Zak en As' voor de kinderen en .... de ouders. 

De inschrijving voor  het concert op zondag 15-03-'15 14:00 uur is gestart. Klik hier om u in te schrijven.

De concerten en voorstellingen bij Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer zijn mogelijk gemaakt door (klik op de logo's voor meer informatie over de sponsoren):


Van Cappellen Stichting


Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht